Menu Sluiten

Prijzen Express Koeriers

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Wij verzorgen al uw temperatuurtransport!

Uw transport regio Puurs in de beste omstandigheden geregeld door Cool Trans Smits!

Onze koerierdienst en vervoersservice zorgen voor optimaal transport van al uw goederen. Zowel voor collitransport als voor transport voor pharma of diverse andere geconditioneerde transporten regio Puurs of heel Europa kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen voor een snelle en veilige levering van al uw goederen, waar dan ook in de Benelux. Ook opslag van de goederen voor een tijdelijke periode behoort tot de mogelijkheden. Stockage is mogelijk van -20° tot +20° en orderpicking is steeds een optie. Onze opslagplaatsen zijn volledig professioneel ingericht en aangepast aan uw goederen. U bent dus zeker van een veilige opslag gedurende een paar dagen, weken, maanden of zelfs jaren.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte via mail of bel ons meteen op het nr: +32 (0)475 53 40 04.

35045963504596

Meer info

tags: Express Koerier – Goederen Express Vervoeren – Goederen Snel Vervoeren – Express Koerier Puurs – Koerierdienst – 

Wenst u meer info over prijzen express koeriers kijk dan vlug op https://www.cooltrans.be/ | Express koeriers die je goederen of pakjes verzenden, hanteren verschillende prijzen.

Koeltransport | Distributie | Opslag | Logistiek | Transport | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijzen express koeriers

home over ons producten portfolio news contact veelgestelde vragen retourneren hoe retourneer ik de bestelde artikelen de klant dient bij de ontvangst van de artikelen te controleren of deze overeenstemmen met de bestelling. indien blijkt dat de artikelen door de klant foutief besteld werden worden deze alleen teruggenomen wanneer dit standaard voorraad artikelen betreft. maatwerk of artikelen speciaal besteld op vraag van de klant kunnen in geen enkel gevalgeretourneerd worden. Foutief bestelde standaard artikelen dienen binnen de veertien dagen na levering geretourneerd te worden prijzen express koeriers schatting aanvragen de kosten en de verantwoordelijkheid voor het terugsturen van foutief bestelde artikelen naar lumotronic gelegen op de prinsenweg bus te tongeren is voor de rekening vande klant. De bestelling dient in de originele verpakki.

nederlands franccedilais english klantenzone sitex express amp logistics home over ons diensten jobs contact welkom bij sitex express amp logistics onze jarenlange ervaring in express koerier diensten en onze competitieve prijzen maken van ons de geschikte partner voor al uw spoedleveringen. Sitex is gespecialiseerd in sprinter of express transporten in belgieuml en heel europa van omslag tot ton dit op u. Ons dienstenpakket wordt vervolledigd met intercity same day leveringen case managementdienstverlening op maat groupage shuttlediensten hellip onze beloftes maken schuld Wat betekent prijzen express koeriers Ons motto luidt dan ook met trots ldquojust to be surerdquo. Klantenzone boek uw transport online wachtwoord vergeten nieuwe klant dispatch service webdevelopment door fw sitex logisti.

Bericht over Prijzen express koeriers

home over ons contact menu home over ons contact over ons u bent hier home over ons volexpress volexpress is een professioneel transportbedrijf gevestigd te gent met een ruim aanbod aan koerier en expressdiensten zowel nationaal als internationaal. Bent u opzoek naar een snelle maar ook betaalbare koerier dan bent u bij ons op het juiste adres. Met zijn lage prijzen en efficiente werkmethodes is volexpress de parel in z n sector. Onze ervaren medewerkers zullen u helpen om te beantwoorden aan al uw behoeften. Voor een betrouwbare flexiebele en klantgerichte transportdienst verkiest u best volexpress aarzel niet om ons te contacteren. Wij zullen u met plezier helpen zodat u kan geniete.